© Kuva: Getty Images

Seurapomo kehui tähtipelaajaansa väärällä tavalla kohtalokkain seurauksin

Tähtipelaaja Lionel Messi on pyhä lehmä FC Barcelonassa. Seuran kansallisten urheilutointen päällikkö Pere Gratacos sai huomata tämän kommentoidessaan Messiä.

Gratacos oli kehunut toimittajalle Messiä, mutta sanonut, ettei hän pärjäisi ilman joukkuetovereitaan. Seuraus kommenteista oli se, että mies menetti tittelinsä, ja joutui seuran toimistolla muihin tehtäviin.

– Leo on yksi joukkueemme tärkeimmistä hahmoista, mutta kyse ei ole pelkästään hänestä. Hän ei olisi yhtä hyvä ilman Andres Iniestaa, Neymaria ja muuta joukkuetta. Mutta Messi on paras, Gratacos sanoi toimittajille perjantaipäivällä.

Vain pari tuntia kommenttien jälkeen mies vapautettiin työtehtävästään ja siirrettiin alemman tason tehtäviin. Seuran tiedotteessa asiaa kommentoitiin seuraavasti:

– Hän ilmaisi mediassa henkilökohtaisia mielipiteitään, jotka eivät ole yhteneväisiä seuran linjan kanssa.

Kyseinen tapahtumaketju kertoo siitä, kuinka herkkä tilanne Barcelonalla on tällä hetkellä Messin kanssa. Argentiinalaistähden jatkosopimusneuvottelut eivät ole edenneet toivotusti, eikä seuralla ole varaa yhteenkään virheeseen tällä hetkellä, mikäli he haluavat pitää Messin Barcelonassa.

Comments are closed.