Suomen Cupin lohkovaiheessa nähtiin jälleen, kun alemman sarjatason joukkue kyykyttää veikkausliigaseuraa. KPV kaatoi RoPS:n kotikentällään 4-2 ja jatkoi vahvaa lentoaan.

Ykkösessä pelaava KPV nousi upeasti 1-2-tappioasemasta voittoon vahvan toisen puoliajan voimin. KPV aloitti maali-iloittelut Mika Hohenthalin maalilla, mutta RoPS tuli Robert Taylorin maalilla tasoihin ja sama mies vei vieraat johtoon 39. minuutilla.

Tauolle mentiin 2-2-tilanteesta. KPV:n tasoituksen viimeisteli Henri Myntti.

Myntti jatkoi maalien mättämistä toisella puoliajalla ja vei isännät jälleen johtoon. Loppulukemat viimeisteli Aram Hasanzada.

KPV:n tahti on ollut Suomen Cupin lohkovaiheessa huimaa, sillä se on voittanut kaikki kolme otteluaan. Aiemmin kaatuivat HauPa ja toinen veikkausliigaseura PS Kemi. RoPS:lle tappio oli ensimmäinen cupissa.