Barcelona teki keskiviikkona jalkapallohistoriaa nousemalla Mestarien liigan toisessa osaottelussa ensimmäisen ottelun neljän maalin takaa-ajoasemasta voittoon. PSG kaatui yhteismaalein 6–5, kun Barcelona voitti ranskalaiset eilen illalla 6–1.

Vimmattu takaa-ajo näytti jo päättyvän, kun Edison Cavani teki PSG:n kaipaaman vierasmaalin toisella jaksolla. 3–1-tilanteeseen ottelun kaventanut maali merkitsi sitä, että Barca tarvitsikin jatkoon pääsyyn vielä kolme maalia lisää vierasmaalisäännön vuoksi.

Lopulta Barcelona onnistui kampeamaan pallon maalin nuo tarvittavat kolme kertaa – ottelun viimeisen seitsemän minuutin aikana.

Alle kokosimme futistähtien reaktioita Barcan hämmästyttävään nousuun.

Rio Ferdinand tokaisi Barcan nousun olleen jalkapallohistorian paras. Näin sanoo entinen ManU:n mies, joka varmasti muistaa ManU:n nousun lisäajalla Bayernia vastaan Mestarien liigan finaalissa.