Real Madridin keskikenttäpelaaja Isco uskoo, että hänen joukkueensa on valmis voittamaan La Ligan monen vuoden tauon jälkeen ja uusimaan Mestarien liigan voittonsa vuoden takaa.

Madridilaiset ovat tällä hetkellä Espanjan pääsarjan kärjessä kahden pisteen päässä arkkivihollisestaan FC Barcelonasta. Realilla on myös yksi peli vähemmän pelattuna. Madridin edellinen Espanjan mestaruus tuli kaudella 2011-2012.

Mestarien liigassa espanjalaisjoukkue selvitti tiensä puolivälieriin, joissa vastaan asettuu Saksan ylpeys Bayern München.

24-vuotiaan Iscon mukaan Real on valmis kaappamaan tuplan voittamalla sekä Espanjan että Euroopan mestaruuden.

– Meillä on tällä hetkellä erittäin hyvä jakso menossa ja meillä on mahdollisuus saavuttaa tavoitteemme, kertoi espanjalaispeluri Marcalle.

Hän sanoi, että tässä tilanteessa ei ole Realille mitään uutta.

– Tämä seura on tottunut pelaamaan vaikeita vastustajia vastaan. Tiedämme, mitkä ovat panokset eikä meiltä puutu ikinä motivaatiota. Joukkueessa on tällä hetkellä suuri halu tuoda faneillemme palkintoja ja siten paljon iloa.

Isco on saanut taas tällä kaudella taistella peliajastaan madridilaisten tähtisikermässä ja hän on pyörinyt siirtospekuloinneissa koko sesongin ajan. Uusimpien huhujen mukaan Realin pahin kilpailija Barcelona olisi kiinnostunut kaappaamaan Iscon riveihinsä.

Lähde: ESPN