Valioliigatähden siirto Englantiin oli jäädä tapahtumatta – ”Pidin Marseillesta”

© Kuva: Getty Images

Ranskan maajoukkuepelaaja N’Golo Kante ihastuttaa Valioliigan ystäviä jo toista kautta putkeen.

25-vuotias keskikentän työmyyrä siirtyi Leicester Cityyn kesällä 2015 SC Caenista Ranskasta. Nykyään Chelseassa pelaava Kante epäröi kuitenkin lähtöään Englantiin pitkään.

– Marseille ja Leicester olivat potentiaalisimmat vaihtoehtoni silloin. Ajattelin, että minun pitäisi ottaa vielä seuraava askel urallani Ranskassa. Muistan Marseillen sukupolven, johon kuuluivat Mamadou Niangin, Franck Riberyn ja Samir Nasrin kaltaiset pelaajat. Se oli joukkue, josta todella pidin, keskikenttämies kertoi Canal +:lle.

Kante voitti Leicesterin kanssa Valioliigan mestaruuden legendaarisen 2015-16-kauden päätteeksi ja hän on myös vahvasti kiinni toisessa peräkkäisessä mestaruudessaan uuden seuransa Chelsean kanssa.

Ranskalaispelurin arvostuksesta Englannissa kertoo se, että hän on vahvasti ehdolla PFA:n vuoden pelaajaksi. Palkinnon jakaa jalkapalloilijoiden ammattiliitto, jonka jäsenet äänestävät tittelin voittajan.

– Valioliigassa on monia pelaajia, jotka ansaitsisivat sen kunnian. Omasta joukkueestani voisin nimetä Eden Hazardin, Diego Costan ja David Luizin, sanoi Kante vaatimattomasti.

Lähde: Goal


FC Inter vs KuPS – näin lunastat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili  Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto tämän ottelun voittajasta.
  3. Jos veikkaat ottelun voittajan oikein, saat 50€ ilmaisvedon.