Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho on kiinnostunut tuomaan Real Madridin hyökkääjän Alvaro Moratan Old Traffordille.

ManU koki kovan takaiskun, kun sen tähtihyökkääjä Zlatan Ibrahimovic loukkasi polvensa Eurooppa-liigan ottelussa Anderlechtiä vastaan ja on sivussa pitkälle tämän vuoden loppuun asti.

Mourinho myönsi taannoin, että Ibrahimovicin ja Marcos Rojon pitkäaikaiset poissaolot vaikuttavat joukkueen toimintaan siirtomarkkinoilla. Ibrahimovicin jatko Unitedissa on muutenkin ollut iso puheenaihe, sillä ruotsalaistähden on huhuttu lähtevän tämän kauden jälkeen muualle.

Portugalilaismanageri kaavailee Moratasta Ibrahimovicin manttelinperijää ManU:n ykköshyökkääjänä. 24-vuotias espanjalaiskärki on iskenyt yhteensä 18 maalia Real Madridille kaikissa kilpailuissa tällä kaudella.

Real-hyökkääjän tuomista Manchesteriin hankaloittavat Chelsea ja Antonio Conte, jota Morata on kertonut arvostavansa suuresti. Mourinhon valttikorttina pidetään hänen ja Moratan yhteistä aikaa Real Madridissa kausina 2010-13.

Lähde: Goal