Laitapuolustaja Dani Alves, 34, jättää Juventuksen. Brasilian maajoukkueen puolustaja liittyi Italian mestarin riveihin viime kesänä, kun hänen sopimuksensa FC Barcelonassa päättyi.

Alves kiitteli Juventuksen väkeä ja kannattajia kuluneesta kaudesta ja pahoitteli, että hänen visiittinsä jäi vain vuoden mittaiseksi.

– Pyydän anteeksi Juventuksen kannattajilta, jos he jossain vaiheessa kokivat, että tein jotain loukatakseni heitä. Se ei ollut ikinä tarkoitukseni. Minulla on vain spontaani elämäntyyli, jota harva ymmärtää. Vaikka vaikuttaisi, etten ole täydellinen, mutta sydämeni on puhdas, kirjoitti Alves Instagram-tililleen.

– Haluan kiittää kaikkia Juventuksen kannattajia menneestä vuodesta ja ammattimaisia joukkuekavereitani, jotka toivottivat minut tervetulleeksi. He pelaavat seurassa, joka voittaa ja selviytyy finaaleihin.

– En pelaa jalkapalloa rahan takia. Pelaan jalkapalloa, koska rakastan tätä ammattina ja arvostan niitä, jotka ovat osana tätä.

Alvesin viimeiseksi peliksi Juventuksen paidassa jäi 1-4-tappio Real Madridille Mestarien liigan loppuottelussa. Hän esiintyi päättyneellä kaudella yhteensä 33 ottelussa ja oli mukana varmistamassa Juven kolmatta peräkkäistä tuplamestaruutta Italiassa.

Brasilialaispuolustajaa on huhuttu vahvasti Pep Guardiolan valmentamaan Manchester Cityyn. Alves voi jälleen siirtyä ilman siirtokorvausta, sillä hänellä ei ole enää sopimusta Juventuksen kanssa.