Huikea parivaljakko Innanen&Nurmela taas kameran edessä: ”Onhan Suomella kaikki mahdollisuudet?”

© Kuva: Juha Tamminen

Moni muistaa legendaarisen haastattelupätkän vuodelta 2009, jossa toimittaja Mikko Innanen haastattelee Mika Nurmelaa ennen Saksa-ottelua. Sama parivaljakko oli lauantaina ennakoimassa Suomen ja Viron legendojen kohtaamista Huuhkaja tv:ssä.

Vanhassa pätkässä Nurmela lyttää haastattelussa totaalisesti Suomen mahdollisuudet Saksaa vastaan. Lopulta Suomi venyi silti upeasti tasapeliin Saksan vieraana.

Tällä kertaa Nurmela oli luottavaisempi Suomen mahdollisuuksiin, kun Telia 5G Areenalla Suomen legendajoukkue kohtasi Viron legendajoukkueen. Suomen joukkueessa pelasivat muun muassa Jari Litmanen, Mikael Forssell, Mika Väyrynen, Jussi Jääskeläinen ja Teemu Tainio.

– Mika Nurmela, onhan Suomella kaikki mahdollisuudet tänään Viroa vastaan, kun mietitään niitä viime vuosikymmenien otteluita Viroa vastaan? Innanen kysyi Nurmelalta.

– Tällä kertaa täytyy kyllä sanoa, että näen Suomen voittavan tämän ottelun. Meillä on paljon aktiivipelaajia mukana tuossa joukkueessa, Nurmela vastasi.

Nurmelan ennakointi osui maaliin tällä kertaa, sillä Suomi voitti ottelun maalein 4-1. Löytyi Nurmelalta kuitenkin myös jotain legendaarista sanottavaakin:

– Ensisilmäyksellä kun katsoo Viron entisiä pelaajia ja meidän entisiä pelaajia, niin jotenkin tuntuu, että virolaiset ovat pitäneet itsestään parempaa huolta, Nurmela vitsaili.

Litmasen kuntoa Nurmela kuitenkin ylisti:

– Littihän on ihan huikeassa kunnossa vieläkin. Litti oli mukana tuossa meidän Baltic cup -joukkueen taustoissa (alle 18-vuotiaiden maajoukkue) ja hän on edelleenkin erittäin hyvässä kunnossa. Litti vastaa ilmeisesti tänään valmennuksesta, niin sitä mä vähän epäilen, Nurmela sanoi pilke silmäkulmassa.

Katso koko haastattelu alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.