Manchester Cityn puheenjohtaja Khaldoon Al Mubarak on paljastanut, että hänen seurallaan ja manageri Pep Guardiolalla on massiiviset tavoitteet ensi kautta varten.

Guardiola liittyi Cityyn viime kesänä ja ylsi ensimmäisellä kaudellaan Englannissa Valioliigan kolmannelle sijalle, FA Cupin semifinaaliin ja Mestarien liigan kuudentoista parhaan joukkoon.

Manchesterilaiset ovat aloittaneet siirtoikkunan vauhdilla hankkimalla Bernardo Silvan AS Monacosta, ja lisää huippuhankintoja on useiden lähteiden mukaan luvassa.

Ensi kaudella päättyneen sesongin saavutukset eivät riitä.

– Pep haluaa voittaa kaiken, ja juuri siitä pidän hänessä kaikista eniten, koska tunnen samalla tavalla. Emme ehkä saavuta sitä, mutta voin vakuuttaa teille, että ainakin yritämme, sanoi Mubarak BBC:n mukaan.

– Mestarien liigan voittaminen – se unelma innostaa minua joka päivä. Tiedän, että pystymme siihen. Ensi vuodesta on tulossa meille massiivinen vuosi. Odotukset ja kunnianhimo ovat korkealla. Minulla on paljon uskoa siihen, että tulemme ensi kaudella takaisin erittäin vahvoina.

Mubarak antoi myös konkreettisen esimerkin seuran päämääristä.

– Kyllä, haluan voittaa triplan – tai miksei jopa neljä mestaruutta! Miksi ei?

Ainut englantilaisjoukkue, joka on kyennyt voittamaan neljä pokaalia saman kauden aikana on kauden 2008-09 Manchester United. ManU voitti tuolloin Community Shieldin, liigacupin, Valioliigan sekä seurajoukkueiden maailmanmestaruusturnauksen.

City pelaa ensi kaudella neljässä kilpailussa: Valioliigassa, FA Cupissa, liigacupissa ja Mestarien liigassa.