AIK:n suomalaistoppari Sauli Väisänen siirtyy Palloliiton mukaan Serie A:han ensi kaudeksi nousseeseen SPAL:n riveihin.

Sopimus on kolmivuotinen ja siinä on vielä optio neljännestä vuodesta. Palloliiton mukaan Väisänen matkustaa vielä Italiaan lääkärintarkastukseen, jonka jälkeen sopimus julkaistaan.

– Matkustan perjantaina Italiaan ja käyn lääkärintarkistuksen läpi. Sen pitäisi olla muodollisuus. Prosessi on ollut valmis jo jonkin aikaa, mutta viimeiset allekirjoitukset laitettiin kuntoon alkuviikolla, Väisänen kertoi Palloliiton tiedotteessa.

Väisänen nousi viime vuoden aikana mukaan Huuhkajien rinkiin ja otteet AIK:ssa ovat olleet vakuuttavia. SPAL on tehnyt nopeaa nousua Italian seurahierarkiassa.

– Seura on noussut muutaman vuoden aikana huipulle. Vielä 2013 SPAL oli Serie D -joukkue, nyt sitten Serie A:ssa. Olen kuullut, että tämän takana ovat aika isot satsaukset omistajien puolelta ja erinomainen valmennus, Väisänen sanoi.

Väisänen kiitti myös edesmennyttä agenttiaan Ville Lyytikäistä.

– Haluan muistaa edesmennyttä Ville Lyytikäistä kaikesta siitä työstä, jota hän agenttinani teki uran alkumetreillä. Saan kiittää Villeä siirrosta AIK:n riveihin. Sitä kautta ura on sitten edennyt aika lailla käsikirjoituksen mukaan, Väisänen kiitteli.