Manchester Unitedissa ja Evertonissa pitkän uran pelannut laitapuolustaja Phil Neville julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa tähtihyökkääjä Romelu Lukaku on jo ManU-paidassa.

Sky Sportsin mukaan Everton olisi hyväksynyt ManU:n tekemän 75 miljoonan punnan (noin 84,8 miljoonan euron) tarjouksen Lukakusta ja siirto julkaistaisiin pian. Lukakun on määrä käydä lääkärintarkastuksessa, jonka jälkeen hyökkääjä lähtee United-miehistön kanssa harjoituskiertueelle Yhdysvaltoihin.

Lukakun siirto jättää Real Madridissa vähälle peliajalle jääneen Alvaro Moratan tilanteen avoimeksi. Morata oli vahvasti yhdistetty Unitediin siirtohuhuissa, mutta huhut ovat nyt vaienneet, kun Lukakun sopimus on näyttänyt niin varmalta.

Morata haluaisi säännöllisesti peliaikaa, jotta voisi nousta ensi kesän MM-kisoissa tärkeään rooliin Espanjan hyökkäyksessä. Real haluaa AS-lehden mukaan hyökkääjästään peräti 90 miljoonaa euroa, mikä voi lopettaa usean seuran tavoittelut. Ainakin PSG, AC Milan ja Chelsea ovat olleet kiinnostuneita Moratasta.

Katso Nevillen julkaisema kuva alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.