Arsenalissa sopimuksensa viimeistä vuotta aloittava Mesut Özil pohti tulevaisuuttaan The Guardianin haastattelussa. Özil kertoi, että toivoo saavansa jatkoa lontoolaisseurasta. Toisaalta tällä hetkellä vajaat 160 000 euroa viikossa tienaavalle Özilille ei ole tullut tarjouksia muistakaan seuroista.

Vaikka keskikentän pelinrakentaja olisi varmasti monille joukkueille mieluinen lisä, vain muutamalla seuralla on mahdollisuus toteuttaa Özilin palkkatoive. The Guardian pohtii, että mikäli Arsenal ei vuoden kuluttua tarjoa jatkoa saksalaiselle, saattaa edessä olla siirto Euroopan ulkopuolelle.

Özil kertoi suoraan, että hänen ykkösvaihtoehtonsa pysyä on Arsenalissa.

– Henkilökohtainen preferenssini olisi jäädä seuraan. Arsenal on todella upea joukkue ja olen aina tuntenut oloni kotoisaksi täällä, mies kertoi.

Tällä hetkellä Australiassa harjoitusotteluita pelaava Arsenal on vastaavasti ilmoittanut, että jatko Özilin kanssa olisi hyvä vaihtoehto. Özil toivoo, että jahka seura palaa Eurooppaan, hän saa lisätietoja tulevastaan.

– Kun palaamme takaisin Lontooseen, istumme pöydän ääreen ja keskustelemme yhteisestä tulevaisuudesta, 28-vuotias Özil summasi.