Tottenham Hotspurin manageri Mauricio Pochettino odottaa muiden Valioliigan valmentajien osoittavan kunnioitusta hänen seuraansa kohtaan. Hän toivoo, että hänen kollegansa eivät puhuisi Tottenhamista.

Aiemmin tällä viikolla sekä Chelsean Antonio Conte että Manchester Unitedin Jose Mourinho ottivat Spursin puheenaiheekseen.

Conte kritisoi Tottenhamin inaktiivisuutta siirtomarkkinoilla sanomalla, että joukkueella ei ole samanlaista kunnianhimoa kuin muilla seuroilla. Mourinho taas kehui Tottenhamin taktiikkaa siirtoaikana sanomalla, että heillä on ollut hyvä kesä, sillä he ovat menettäneet vain Kyle Walkerin.

– En ole manageri, joka tykkää puhua muista seuroista tai managereista. Haluan osoittaa kunnioitusta. Odotan samaa ihmisiltä, jotka kilpailevat kanssamme, sanoi Pochettino BBC:n mukaan.

Viime vuonna Tottenham jäi Valioliigassa seitsemän pisteen päähän Chelseasta, joka vei sarjan mestaruuden nimiinsä. Tottenham ei ole käyttänyt siirtomarkkinoilla vielä lantin lanttia uusiin hankintoihin samalla, kun muut kärkikuusikon joukkueet ovat laittaneet rahaa haisemaan.

– Monet seurat ovat käyttäneet paljon rahaa, odotukset ja paineet ovat heidän kohdallaan massiivisia. Meidän kanssa asia on samalla tavalla. Kyseessä ovat omat paineemme ja kunnianhimomme.