© Kuva: Getty Images

Arsene Wenger kehui Arsenalin taistelutahtoa: ”Henki oli uskomaton”

Arsenal ja Leicester pelasivat eilen illalla Valioliigan avauskierroksen ensimmäisen ottelun. Pisteet ottelussa jäivät Lontooseen lukemin 4–3. Arsenalin maaleista vastasivat Alexandre Lacazette, Danny Welbeck, Aaron Ramsey ja Olivier Giroud. Leicesterille maalasivat Shinji Okazaki kertaalleen ja Jamie Vardy kahdesti.

Arsenalin manageri Arsene Wenger antoi ylistystä omilleen esityksestä. Päästetyt kolme maalia ranskalaisvalmentaja kuittasi yksittäisillä virheillä ja Leicesterin tehokkuudella.

– Kokonaisuutena minun on sanottava, että tämä joukkueen henki oli aivan uskomaton. Kokonaisuuden kannalta voisi myös sanoa, että Leicester rankaisi meitä joka ikisestä virheestä ja he olivat ylöspäin todella vahvoja, Wenger sanoi Arsenal.comin mukaan lehdistötilaisuudessa ottelun jälkeen.

Wenger ei ollut huolissaan kolmen maalin päästämisestä. Leicester ampui ottelussa kolme kertaa maalia kohti ja teki jokaisesta maalin. Arsenalilla oli maalintekoyrityksiä lähes kymmenkertainen määrä.

– Meillä oli pallonhallinta 70-prosenttisesti ja 27 laukausta maalia kohti. Leicesterillä oli kolme laukausta maalia kohti ja kolme maalia, joten se kertoo heidän tehokkuudestaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!