Valioliigaan täksi kaudeksi noussut Newcastle on kahden kierroksen jälkeen yhä pisteittä. Newcastle kohtaa tulevana lauantaina kotonaan niinikään nollilla olevan West Hamin.

Ottelu nähdään lauantaina Viasatin Valioliigastudion toisena otteluna. Viasatin kanavat ovat tulevana Superviikonloppuna vapaassa katselussa perjantaiaamusta kello kahdeksasta alkaen, lue lisää täältä.

– Newcastlen ensimmäinen peli Tottenhamia vastaan kaatui Jonjo Shelveyn munaukseen (punainen kortti), ja siitä olisi voinut olla piste otettavissa. Luulen, että manageri Rafael Benitez jollain tavalla pitää tuon suositun ja perinteisen joukkueen liigassa, Viasatin jalkapalloasiantuntija Pasi Rautiainen sanoo SuomiFutis-sivustolle.

Rautiaisen ystävä ja tuttu jalkapallopersoona Keith ”Keke” Armstrong on kotoisin Newcastlesta ja mies tunnetaan seuran intohimoisena kannattajana. Rautiainen pitää myös britin ajatuksissaan viikonlopun lähestyessä.

– Toivon, että Newcastle hakee ensimmäiset pinnat, ennen kuin Keke pääsee miehen ikään. Hänhän täyttää syksyllä kunnioitettavat 60 vuotta. Toivotaan, että Harakat vie ensimmäisen voiton ennen sitä. Lupaan, että jos Harakat eivät vie kolmea pojoa ennen Keken kuuttakymppiä, niin sitten kerätään kolehti ja jos Haka ei pelaa enää Keken 60-vuotispäivän ympärillä, niin laitetaan Keke väkisin koneeseen ja johonkin kotipeliin, että Keke toisi joukkueelle onnen kokeneena kannattajana, Rautiainen fiilistelee.

Viasatin Valioliigastudio käynnistyy lauantaina kello 14, ja Rautiainen on jälleen studiossa analysoimassa otteluita ja kierrosta.