FC Barcelonan entisen brasilialaistähden Ronaldinhon mukaan Liverpoolin Philippe Coutinho on oikea mies korvaamaan Barcasta lähteneen Neymarin.

Neymar, 25, siirtyi torstaina 222 miljoonan euron maailmanennätysdiilissä Paris Saint-Germainiin viiden vuoden sopimuksella. Siirtoa oltiin spekuloitu koko kesä, ja keskiviikkona brassitähti ilmoitti seuralle haluavansa lähteä.

Nyt Barcelonalla on aukko täytettävänä hyökkäyksessä, ja Metron mukaan seura on hanakasti 25-vuotiaan Coutinhon perässä. Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on jo monesti tänä kesänä sanonut, että seuran kultakimpale ei ole lähdössä mihinkään. Brassitähti allekirjoitti myös uuden jatkosopimuksen Liverpoolin kanssa tammikuussa. Barcelona on kuitenkin lehden tietojen mukaan valmis yrittämään ja aikoo tehdä Coutinhosta noin 89 miljoonan euron tarjouksen.

Vuosina 2003-2008 Barcelonaa edustanut Ronaldinho uskoo, että Coutinho on kykeneväinen korvaamaan Neymarin, mutta varoittaa vanhaa seuraansa Liverpoolin neuvotteluvarasta.

– Maailmassa on vain muutama pelaaja, joka voi korvata Neymarin, ja olen sanonut, että Coutinho voisi pelata Barcelonassa, sanoi Ronaldinho Metron mukaan.

– Hän on sillä tasolla, että pystyisi ottamaan Neymarin paikan. Mutta Liverpool tietää hänen arvonsa, ja tämän kesän siirtosummien jälkeen se tulee maksamaan Barcelonalle paljon.

– Barcelona yrittää varmasti korvata Neymarin. Ongelmana on se, että joukkueet tietävät heidän taloudellisen tilanteensa.