Brentfordin B-joukkueen ja Suomen alle 18-vuotiaden maajoukkueen hyökkääjä Marcus Forss iski maalin ja antoi maalisyötön tiistaina harjoitusottelussa Evertonin U23-joukkuetta vastaan. Brentford voitti ottelun 4-3.

Forss, 18, iski joukkueensa 2-1-johtomaalin hieman ennen taukovihellystä. Hänellä oli hetkeä myöhemmin mahdollisuus myös toiseen osumaan, mutta Everton-vahti Chris Renshaw torjui Forssin laukauksen jalallaan.

Suomalaiskärjen ilta oli huipentua 83. minuutilla ottelun voittomaaliin, mutta hän epäonnistui laukauksessaan. Brentfordin onneksi pallo pomppi Forssin hutipotkusta Herson Alvesille, joka viimeisteli loppulukemat 4-3 taululle, ja suomalaiselle merkattiin täten syöttö.

Forss siirtyi Brentfordin organisaatioon kahden vuoden sopimuksella kesäkuussa West Bromwich Albionista, joka kiinnitti suomalaislupauksen riveihinsä hänen ollessa vasta 13-vuotias. Nuorempana Forss pelasi Turun Weikoissa.