© Kuva: Getty Images

Internazionale säikähti kesän siirtomarkkinoita – tähtihyökkääjälle luvassa älytön ulosostohinta

Internazionale Milano pelkää, että joukkueen tähtihyökkääjän ja kapteenin Mauro Icardin sopimukseen kirjattu 110 miljoonan euron ulosostoklausuuli on nykypäivänä aivan liian pieni.

Icardi, 24, allekirjoitti uuden jatkosopimuksen Interin kanssa jo viime vuoden lokakuussa. Tuolloin kontrahtiin kirjattiin kyseinen ulosostohinta, joka on voimassa vain ulkomaalaisia seuroja varten.

Tänä kesänä useat suurseurat räjäyttivät kuitenkin pankin. Paris Saint-Germain hankki brasilialaishyökkääjä Neymarin FC Barcelonasta 222 miljoonan euron maailmanennätyssummalla. Barcelona taas vastasi tähtipelaajansa menetykseen hankkimalla ranskalaislaituri Ousmane Dembelen Borussia Dortmundista 105 miljoonalla eurolla.

Muun muassa Arsenal, Chelsea ja Manchester United ovat olleet huhujen mukaan kiinnostuneita Icardista, joka on ampunut 83 maalia Interille 149 ottelussa. Tällä kaudella osumia on syntynyt kolmessa ottelussa jo viisi.

Premium Sportin mukaan Inter kaavailee ykköstähdelleen 207 miljoonan euron ulosostohintaa. Uusi sopimus tietäisi kuitenkin todennäköisesti palkankorotusta Icardille, joka tienaa tällä hetkellä 4,6 miljoonaa euroa vuodessa.

» MM-uutiset, otteluohjelma, lohkot, tilastot, pelaajat – kaikki MM 2018 -sivultamme!