Espanja voitti lauantaina Italian 3-0 MM-karsintojen G-lohkossa. Ottelun maaleista vastasivat Isco (2) ja Alvaro Morata.

Pelin ensimmäinen täysosuma nähtiin 13. minuutilla, kun Real Madrid -tähti Isco upotti vapaapotkunsa sisään.

Sama mies oli asialla myös 2-0-osumassa. Isco sai pallon Andres Iniestalta Italian rangaistusalueen tuntumassa ja käänsi pallon vasemmalle jalalleen. Espanjalaistaiturin laukaus lähti tarkasti ja vauhdilla. Legendavahti Gianluigi Buffon oli jälleen maalillaan voimaton.

Ottelun sinetti syntyi Espanjan vaihtomiehen Alvaro Moratan toimesta. Chelsea-hyökkääjä vaihdettiin kentälle 72. minuutilla, ja viisi minuuttia myöhemmin hän oli jo pahanteossa Sergio Ramosin kanssa.

Morata juoksi pallon kanssa monta kymmentä metriä ja lainasi sen lopulta oikeassa laidassa viilettäneelle Ramosille. Vastahyökkäykseen noussut Espanjan kapteeni otti pelivälineen ensimmäisellä kosketuksellaan haltuun ja palautti sen toisella Moratalle, jolla oli helppo työ laittaa pallo tyhjään maaliin.

Espanja nousi voiton myötä yksin karsintalohko G:n kärkipaikalle. Otteluun lähdettäessä sekä Italialla että Espanjalla oli kasassa 16 pistettä. Molemmat olivat ottaneet edellisistä otteluistaan viisi voittoa ja pelanneet yhden tasan.

Italia kohtaa tiistaina seuraavassa karsintaottelussa kotikentällään Israelin. Espanja matkaa samana päivänä lohkojumbo Liechtensteinin vieraaksi.