Brasilialaistähti Philippe Coutinhon on määrä palata Liverpoolin vahvuuteen maaottelutauon päätyttyä.

Coutinho, 25, hämmensi Liverpoolin kannattajia pelaamalla viikon sisään Brasilian molemmissa MM-karsintaotteluissa, vaikka hän ei ole pelannut seurajoukkuetasolla tällä kaudella otteluakaan selkävaivan takia.

Liverpoolin ykköstähti oli siirtoikkunan viimeisiin hetkiin asti FC Barcelonan kiikarissa. Espanjalaisseura teki Coutinhosta kesällä useammankin tarjouksen, mutta Liverpool ei taipunut, vaikka useiden lähteiden mukaan brassitähti jätti seuralleen myös virallisen siirtopyynnön.

Coutinho on nimettynä Liverpoolin Mestarien liigan ryhmään, mutta espanjalaislehti Diario Sportin mukaan hän saattaa kieltäytyä pelaamasta kilpailussa.

Liverpoolin urakka europeleissä alkaa ensi viikolla, kun Mestarien liigan lohkovaihe käynnistyy ottelulla Sevillaa vastaan.

Barcelonan ja Brasilian maajoukkueen entinen tähtipelaaja Ronaldinho ei kuitenkaan usko, että hänen maanmiehensä kieltäytyisi pelaamasta Liverpoolin kanssa Euroopassa.

– Yksikään pelaaja ei aio kieltäytyä pelaamasta, kun MM-turnaus odottaa kauden päätyttyä. Liverpoolin kannattajien ei tarvitse huolehtia mistään. En usko yhtäkään juttua, joiden mukaan hän kieltäytyisi pelaamasta seuransa kanssa. Tunnet hänet, eikä hän toimi niin, kertoi brassilegenda The Mirrorille.

Ronaldinho epäilee, että Barcelonan kiinnostus ei kuitenkaan kaikkoa muutamassa kuukaudessa.

– He (Barcelona) tekivät selväksi, kuinka kovin he haluavat hänet. Olen varma, että he yrittävät vielä hankkia hänet.