Suomi kohtaa maanantai-iltana Turkin Veritas Stadionilla Turussa. Kroatiaa vastaan Suomi venyi upeasti tasapeliin Pyry Soirin tekemällä viime hetken maalilla. Soiri uskoo, että joukkue on itseluottamusta täynnä, kun Turkki astelee vastaan.

– Turkki on kova vastus, mutta uskon, että kaikilla on hyvä fiilis. Pari voittoa ja kova vieraspiste alla. Kaikki haluaa mennä kentälle näyttämään, ja tekemään pelistä mahdollisimman vaikean Turkille ja ottaa siitä jopa voitto, Soiri sanoi Huuhkaja tv:n haastattelussa.

Soiri lähtee nöyränä Turkki-peliin, vaikka hän olikin Kroatiassa joukkueen juhlittu sankari. Peliaikaa luulisi kuitenkin tulevan vahvoilla näytöillä.

– Sen peliajan mitä saan, niin annan kaikkeni kentällä, Soiri totesi nöyränä.

Suomen viileä syyssää ei varmasti ainakaain tuo turkkilaisille kotoista oloa Veritaksen nurmella. Soirin mukaan säästä voi olla Huuhkajille hyötyä.

– Olin alkuvuodesta käymässä Turkissa ja siellä oli tosi lämmin, samaan aikaan täällä oli tosi kylmä. Kyllä minä uskon, että sekin voi vaikuttaa. En usko, että he haluavat tulla tänne sateiseen Suomeen.

Hyvästä itseluottamuksesta kertoi myös viimeisen kysymyksen vastaus. Lupaatko tehdä maalin?

– Joo, kyllä!