Tottenham Hotspurista kesällä Manchester Cityyn siirtynyt laitapuolustaja Kyle Walker haastoi viime viikolla joukkuekaverinsa Raheem Sterlingin ja Leroy Sanen juoksukilpailuun, kun hän sai selville, että hänet oli merkitty uudessa FIFA 18 -videopelissä hitaammaksi kuin Cityn nuori kaksikko.

– Otetaan 100 metrin juoksukilpailu hyväntekeväisyyden puolesta. Ei mitään ongelmaa. Me kolme, ja minä lupaan, että voitan, sanoi Walker Manchester Evening Newsin mukaan.

Englannin maajoukkuepuolustajan itsevarmuus saattaa kuitenkin kokea pienen kolauksen, sillä vuodesta 2014 Valioliigasta dataa keränneen Optan mukaan saksalaislaituri Sane, 21, saavutti lauantaina Chelseaa vastaan korkeamman huippunopeuden kuin kukaan muu yhtiön Valioliiga-mittausten aikana.

Opta mittasi lauantaina Sanen hetkittäiseksi huippunopeudeksi 35,48 kilometriä tunnissa. Jos Sane pystyisi ylläpitämään huippunopeutensa juoksusuoralla, hän olisi yltänyt edellisissä olympialaisissa 100 metrin välieriin.

Walker, 27, on kellottanut Optan mukaan parhaimmillaan 35,23 kilometrin tuntivauhdilla. Sterling, 22, on Optan mukaan Cityn kolmanneksi nopein pelaaja tuloksella 35,04 kilometriä tunnissa.