Hollannin maajoukkueen puolustaja Virgil van Dijk vihjasi BBC:lle, että hän haluaisi yhä lähteä Southamptonista, kun tammikuun siirtoikkuna aukeaa.

Van Dijk, 26, jätti Southamptonille elokuussa virallisen siirtopyynnön ja sanoi haluavansa liittyä Liverpooliin, vaikka hän allekirjoitti viime vuonna kuuden vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa. Southampton ei kuitenkaan suostunut myymään tähtitoppariaan.

Hollantilaispuolustajan lähtöhuhut kävivät kuumana koko kesän, ja joukkueen manageri Mauricio Pellegrino määräsi van Dijkin harjoittelemaan heinäkuussa yksin.

– Kauden puolivälissä, voimme katsoa, mikä on mahdollista, kertoi van Dijk BBC:lle kysyttäessä mahdollisesta siirrosta.

Celticistä vuonna 2015 Southamptoniin liittynyt van Dijk pelasi kuluvan kauden ensimmäisen ottelunsa vasta syyskuun puolivälissä, kun hän tuli kolmeksi minuutiksi kentälle Crystal Palacea vastaan. Seuraavalla kierroksella hän istui koko ottelun penkillä, kun Southampton otti mittaa Manchester Unitedista ja syyskuun viimeisenä päivänä hän pelasi kauden ensimmäiset täydet minuuttinsa, kun ”Soton” hävisi Stoke Citylle 1-2.

Liverpoolin oli kesäkuussa peräännyttävä van Dijkin hankkimisesta, kun Southampton ilmoitti, että se aikoo tehdä seurasta valituksen Valioliigalle, koska Liverpool oli lähestynyt pelaajaa lainvastaisesti ilman Southamptonin suostumusta.

Van Dijkin mukaan hän ei kadu päätöstään pyytää siirtoa ja vannoi keskittyvänsä nyt täysillä Southamptoniin.

– Halusin ottaa seuraavan askeleen urallani, mutta Southampton ei lopulta halunnut päästää minua. Olen ammattilainen, joten tulen nyt antamaan kaikkeni tälle seuralle.