Zlatan Ibrahimovic uskoo, että Romelu Lukakun saapuminen Manchester Unitediin helpottaa hänen paluutaan joukkueen vahvuuteen.

Ruotsalaishyökkääjä Ibrahimovic, 36, oli viime kaudella ManU:n paras maalintekijä 28 osumalla. Hän loukkaantui kuitenkin huhtikuussa Eurooppa-liigan puolivälierässä belgialaista Anderlechtia vastaan, ja kausi tuli hänen osaltaan päätökseen.

Unitedin oli tehtävä siirtonsa kesän pelaajamarkkinoilla, sillä Ibrahimovicin odotetaan palaavan pelikentille vasta vuodenvaihteessa. Niinpä manchesterilaiset hankkivat Lukakun, 24, Evertonista. Toistaiseksi belgialaishyökkääjä on tehnyt hyvää jälkeä, 14 pelissä on syntynyt jo 11 maalia.

Elokuun lopussa uuden yhden vuoden sopimuksen allekirjoittanut Ibrahimovic ei kavahda kilpailutilannetta, joka Unitedin hyökkäysosastolle on syntynyt.

– Olen osa joukkuetta. Tuon ominaisuuteni pöytään sinä päivänä, kun tulen takaisin ja olen valmis pelaamaan. Tuon tahtoni, mentaalisen puoleni, kokemukseni ja osaamiseni, sanoi Ibrahimovic Sky Sportsin haastattelussa.

– Joukkueemme on vahvempi tällä kaudella. Lukaku on mukana ja tekee maaleja. Hän tekee tästä työstä helpomman minulle, sillä viime vuonna emme voineet vaihtaa sitä roolia.

– Meillä oli yksi, joka tekee maaleja ja hoitaa sitä hommaa, eikä valmentaja pystynyt muuntelemaan tilannetta. Tällä kaudella se on helpompaa. Lukakun läsnäolo on vain hyvä juttu, sillä hän vähentää paineita paluultani. Se antaa minulle paljon aikaa, ja olen iloinen siitä.

Ruotsalaiskärjellä on omien sanojensa mukaan vielä paljon annettavaa.

– Olen nyt ollut sivussa puoli vuotta enkä tiedä, kauanko sitä on vielä jäljellä. Mutta uskokaa pois, että kun tulen takaisin, tulen olemaan motivoitunut ja erittäin nälkäinen.