Madridin derbyssä sattui ja tapahtui, vaikka maaleja ei lauantai-iltana nähtykään. Real Madrid ja Atlético Madrid päätyivät lopulta maalittomaan tasapeliin, eikä ottelussa kyllä tekopaikoilla mässäilty.

Draamaa silti riitti. Real Madridin kapteeni Sergio Ramos sai potkun päähän 35. minuutilla. Atléticon pelaaja Lucas Hernándezin jalka osui Ramosia päähän, kun toppari yritti puskea pallon rankkarialueen sisällä maaliin. Kaiken kukkuraksi tilanteesta olisi voinut viheltää rankkarin Real Madridille, mutta vihellystä ei koskaan kuulunut.

Ramosin nenästä valui paljon verta ja mies jäi kentän pintaan, kunnes lääkintähenkilökunta pääsi hoitamaan häntä. Ramos ei silti tullut heti vaihtoon, vaan pelasi puoliajan loppuun asti tupot nenässään ja hammasta purren.

Real Madrid kertoi nimittäin myöhemmin, että Ramosin nenä murtui hurjassa iskussa. Näin ollen Los Blancos -kapteeni saattaa olla sivussa ensi viikon Mestarien liigan ottelusta. Realin päävalmentaja Zinédine Zidane tuskin haluaa riskeerata Ramosia tiistaina APOELia vastaan, kun joukkue on jo lähes varmasti jatkopeleissä.

Seura ei ole vielä tiedottanut asiasta tarkemmin, vaatiiko murtuma esimerkiksi leikkaushoitoa.

Muokattu 19.11. klo. 13.54: Korjattu, että Ramos tuli vaihtoon tauolla.