Lionel Messi värväsi Barcelonalle uutta pelaajaa kesken pelin

© Kuva: Getty Images
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Barcelonan kesähankinta, brasilialainen keskikenttäpelaaja Paulinho, kertoi Globoesporten haastattelussa, että joukkueen supertähti Lionel Messi pyysi häntä liittymään seuraan Brasilian ja Argentiinan välisessä maaottelussa.

Paulinho, 29, otti Messin, 30, neuvosta vaarin ja siirtyi katalonialaisseuraan elokuussa kiinalaisesta Guangzhou Evergrandesta.

Barcelona maksoi brassipelaajasta noin 40 miljoonaa euroa. Monet joukkueen kannattajat pitivät häntä riskihankintana, sillä Paulinhon edellinen visiitti Euroopassa oli Tottenhamissa, jossa hän osoittautui pienimuotoiseksi flopiksi.

Paulinho on kuitenkin hiljalleen alkanut voittaa Barcelonan faneja puolelleen. Hän on pelannut uudessa seurassaan tällä kaudella 14 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä kolme maalia.

Brassitähti kertoi, että siirto Barcelonaan sai ensisysäyksensä Messin kommentista kentällä.

– Se tapahtui ystävyysottelussa Australiassa. Saimme vapaapotkun, ja minä ja Willian seisoimme pallon takana, sanoi Paulinho Goalin mukaan.

– Minä olin pallon takana vain seisoakseni siinä, Willianin oli tarkoitus laukoa. Messi oli vielä kaukana. Kun Willian tähtäsi, minä astuin taaksepäin ja hän (Messi) tuli luokseni ja sanoi: ”Mennään Barcelonaan”.

– Vastasin hänelle: ”Jos haluat viedä minut sinne, niin olen tulossa.” Tuollaiset asiat saavat onnelliseksi ja niistä tulee itsevarma olo. Onhan hän maailman paras pelaaja.

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliArgentiinan tähtihyökkääjä pyörtyi maaottelun aikana pukukopissa
Seuraava artikkeliHollannin maajoukkuevalmentaja jätti pestinsä – takana MM-pettymys ja uusi voittoennätys