Viroa vastaan pelattu harjoitusmaaottelu osoitti, että Suomella on jalostumassa useita lupaavia nuoria pelaajia. Glen Kamara pelasi debyyttinsä maajoukkueessa ja loisti Suomen keskikentän pohjalla. Myös esimerkiksi Pyry Soirin otteet ovat olleet vakuuttavia.

Soiri teki Viroa vastaan maalin ja antoi maaliin johtaneen syötön. Kolmessa ottelussa maajoukkueessa Soligorskin laituri on tehnyt kaksi maalia ja antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Itsekin vasta 23-vuotias Joel Pohjanpalo kuuluu jo nuorena pelaajana kokeneempaan kaartiin. Pohjanpalo näkee maajoukkueen tulevaisuuden valoisana.

– Hassua tässä on puhua 23-vuotiaana nuorista pelaajista, mutta ehkä sitten maaotteluissa 29 ottelua on itselleni jo aikamoinen määrä. Nuoret pelaajat ovat nousseet esiin ja pelanneet todella hyvin, SuomiFutis-sivuston asiantuntija Pohjanpalo kertoi Sportti TV:n haastattelussa.

Pohjanpalo antoi kehuja muun muassa Kamaralle ja Soirille.

– Glen oli ensimmäistä kertaa avauksessa ja pelasi hyvän matsin pohjalla. Pyrystä ei tarvitse montaa sanaa sanoa, tehot puhuvat puolesta. Loistavaa, että nuoria pelaajia on tullut ja he ovat päässeet hyvin rinkiin mukaan.

– He ovat loistavia jätkiä kentällä ja ammattimaisia kentän ulkopuolella. Tulevaisuus on turvattu Suomen A-maajoukkueen osalta, Pohjanpalo kehui.

Katso video (arikkelikuvan kohdalta) ja ota seurantaan myös Youtube-kanava Sportti TV tästä linkistä.