Cristiano Ronaldo, 32, on yhä jalkapallon huipulla. Silti vääjäämättä lähestyy se aika, kun yksi historian parhaimmista jalkapalloilijoista asettaa nappulakengät naulaan.

Ronaldo oli italialaislegenda Alessandro del Pieron haastateltavana ja myönsi itsekin, että lopettaminen lähestyy päivä päivältä.

– Juuri nyt keskityn täysin siihen, mitä teen, vaikkakin on selvää ja tiedän sen, että ennemmin tai myöhemmin tulee aika lopettaa pelaajaura.

– Elämäni jalkapallon jälkeen tulee olemaan kaunista. Olen varma siitä, enkä tarkoita rahaa, vaan sitä, että minulla on mahdollisuus tehdä kaikenlaista muuta, Ronaldo kertoi Sky Italian tekemässä haastattelussa, joka julkaistaan kokonaisuudessaan tammikuussa.

Mitä se sitten tulee olemaan?

– Haluaisin tehdä elokuvia. Minulla on hotelleja, kuntosaleja, vaatemallisto Niken kanssa… Näen itseni liikemiehenä, Ronaldo totesi.

Ronaldo paljasti haastattelussa myös olleensa lähellä siirtoa Juventukseen uransa alkuaikoina. Lopulta Portugalin maajoukkuemies päätti siirtyä Manchester Unitediin.

– Olin iloinen, että Juventus oli kiinnostunut, koska se on upea seura. Päätin kuitenkin mennä lopulta Unitediin. Pidin enemmän Valioliigasta kuin Serie A:sta, Ronaldo perusteli.

Lähde: Marca