Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino sanoi perjantaina lehdistötilaisuudessa, ettei hänen timanttinsa Harry Kane ole kaupan.

Kane kiinnostaa ymmärrettävästi siirtomarkkinoilla. Muun muassa Real Madrid on ollut kiinnostunut Tottenhamin tähtihyökkääjästä. Ennätyksiä rikkonut Kane pysyy Pochettinon mukaan kuitenkin Tottenhamissa.

– Mielestäni Harrylla ei ole hintaa, koska haluamme pitää hänet täällä. Hän on korvaamaton, mitään hintaa ei ole. Voimme puhua monesta asiasta, mutta lopulta se on vain puhetta, koska on mahdotonta laittaa hänelle hintaa, Pochettino sanoi Sky Sportsin mukaan.

Valioliigan maalipörssiä johtava Kane on tykittänyt tällä kaudella 18 maalia. Kane on tehnyt tänä vuonna eniten maaleja seura- ja maajoukkueessa, yhteensä 56 rysää. Pochettinon mukaan Kane on silti aina ollut Tottenhamissa supertähti, eikä mikään ole muuttunut siltä osin.

– Hänestä ei ole yhtäkkiä tullut supertähti, koska hän saavutti upean ennätyksen. Mikään ei ole muuttunut, hän oli supertähti kolme vuotta sitten, vuosi sitten, kuusi kuukautta sitten ja viikko sitten. Olemme aina pitäneet häntä supertähtenä.

– Olemme luottaneet häneen aina ensimmäisestä päivästä lähtien, koska näimme hänen potentiaalin. Ja nyt hän ansaitsee kaiken kunnian siitä, mitä hän on saavuttanut, Pochettino kehui.

Näiden puheiden perusteella Kanesta pitäisi maksaa luultavasti uusi maailmanennätyssumma, jotta mies liikahtaisi mihinkään. Edellinen ennätyssumma nähtiin viime kesänä, kun Neymar siirtyi Barcelonasta PSG:hen 222 miljoonalla eurolla.