Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba pitää ranskalaista mediaa liian tuomitsevana ja kehuu toisaalta englantilaista mediaa, mitä tulee maajoukkueisiin.

Pogban mielestä englantilainen media pyrkii kannustamaan Englannin maajoukkuetta, kun taas ranskalainen media pyrkii vain lyttäämään Ranskan maajoukkuetta.

Ranska selvitti tiensä karsinnoista lohkovoittajana MM-lopputurnaukseen. Ranska koki lohkovaiheessa vain yhden tappion, joka tuli Ruotsia vastaan, mutta muuten meno oli vakuuttavaa. Silti ranskalainen media on ollut hyvin kriittiinen Didier Deschampsin joukkuetta kohtaan.

– Sitä pitää kysyä ranskalaisilta toimittajilta. Englantilainen media pyrkii kannustamaan joukkuetta kohti parempia suorituksia. Valitettavasti me ranskalaiset pyrimme hukuttamaan maajoukkueen. Toivottavasti se muuttuu ja toimittajat pyrkisivät rakentavasti nostamaan joukkuetta, eikä painamaan joukkuetta alas, Pogba puhui SFR Sportille.

Ranska on ehdottomasti yksi suosikeista ensi kesän MM-kisoissa. Pogban mukaan Ranskalla on paljon nuoria pelaajia, jotka ovat jo todistaneet tasonsa.

– Meillä on pelaajia, jotka kehittyvät, sekä nuoria pelaajia, jotka pelaavat paljon seuroissaan ja ovat todella hyviä.

– Meillä on pelaajia kuten Raphael Varane, 24, ja Samuel Umtiti, 24, jotka ovat nuoria, mutta emme koe heitä nuorina, koska he ovat jo niin kokeneita ja pelanneet paljon.

Pogban mukaan joukkueesta löytyy myös sopivassa suhteessa kokemusta.

– Meillä on pelaajia, joilla on todella suuri merkitys joukkueelle. Meillä on myös enemmän kokemusta kuin reilu kolme vuotta sitten, Pogba sanoi viitaten vuoden 2014 MM-kisoihin, jolloin Ranska putosi puolivälierissä Saksalle.

Tänään, perjantaina kello 17 Suomen aikaa arvotaan MM-lopputurnauksen alkulohkot.