Siitä ei ole kuin rapiat kaksi viikkoa, kun kirjoitimme Rovaniemen Palloseuran aloittamasta innovatiivisesta kausarihaasteesta. RoPS lupasi tarjota ensi kauden kausikortit huippuedulliseen 59 euron hintaan, mikäli kausarivarauksia tehtäisiin vähintään 3000.

Perjantaina RoPS tiedotti kausikortteja varatun jo yli 2 700. Määrä on jo niin lähellä tavoitetta, että seura uskalsi luvata sataprosenttisella varmuudella, että kampanja toteutuu. Huikea saavutus, kun sarjakauden alkuun on vielä aikaa yli kolme kuukautta.

Me tehtiin tämä! Te teitte tämän! RoPS #kausarihaaste ylitti tänään 2700 rajan ja nyt voimme jo luvata 100% että kampanja toteutuu. Kiitos! Kiitos! Kiitos! 💙💙 Tämä on ollut huikaa. Kolmetonnia ylittyy, mutta ei haittaa. 😁 Haaste loppuu loppiaisena: rops.fi/kausarihaaste

RoPS kertoi kysyntää olleen laajasti myös Rovaniemen ulkopuolella. Kausikorttivarauksia oli vastaanotettu muun muassa Maltalta, Luxemburgista, Islannista, Yhdysvalloista ja Puolasta – sekä Kemistä.

Tarkistuslaskennassa löytyneita mm. 🇲🇹 Malta 🇨🇭 Sveitsi 🇪🇪 Viro🇩🇪 Saksa 🇸🇪 Ruotsi 🇮🇸 Islanti 🇱🇺 Luxemburg 🇺🇸 Yhdysvallat 🇵🇱 Puola 🏭 Kemi... Kausareita menee miten erikoisimpiin maailmankolkkiin 😁

RoPS:n kausarihaasteessa myytävien kausikorttien alennus on huima, sillä tavallinen kausikortti maksaa kuluttajille 225 euroa. Idea siis ehdottomasti kannatti. 3 000 kampanjahintaista kausikorttia tuo RoPS:in kassaan lähes 180 000 euron tulot ja kattaa Helsingin Sanomien mukaan ensi kaudelle budjetoitut lipputulot kokonaan. Irtolippumyynti ja yrityskausikortit ovat siten pelkkää bonusta.

 

RoPS kertoo saaneensa idean kausikorttihaasteeseensa Hiihtokeskus Sappeelta. Hiihtokeskus Sappee myi 100 euron hintaisia kausikortteja 17 000 kappaletta, kun vanhoja 500 euron hintaisia kortteja oli mennyt vain muutamia satoja.

Aika näyttää, mikä veikkausliigaseura seuraa ensimmäisenä RoPS:n onnistunutta kampanjamallia. Kakkosen seuroista saman kampanjan aloitti jo KTP.