Wayne Rooneyn mielestä Manchester Cityllä on vielä paljon tehtävää, ennen kuin seurasta voidaan puhua Englannin kaikkien aikojen parhaana joukkueena. Citizens kasvatti eilen voittoputkensa Valioliigassa jo 16 peliin lyötyään selvällä erolla Tottenhamin.

Everton-hyökkääjä Rooney uskoo Cityn tappion vielä tulevan. Entisen Manchester United -pelaajan oma ehdotus Englannin parhaaksi seuraksi menee kotiinpäin.

– Heidän on vielä jatkettava ja tehtävä enemmän. Valioliigassa on ollut vuosien varrella niin monta hyvää joukkuetta. Tämä Cityn joukkue tarvitsee pokaaleja ja heidän täytyy tehdä sitä pitkään. Parasko koskaan? Itse valitsisin vuoden 2008 Manchester Unitedin, Rooney kommentoi TalkSportille.

– En usko heidän pystyvän selviämään tappiotta. Valioiiga on niin haastava. Erityisesti nyt, kun jouluaika tulee. Aiempina vuosina oli kaksi joukkuetta, jotka pystyivät voittamaan suurimman osan peleistä. Nyt on kuusi muutakin joukkuetta, jotka pystyvät jokainen lyömään toisensa. Olen varma, että City lyödään yhdessä näistä peleistä.