Manchester Unitedin kärkimies Zlatan Ibrahimović pelaa Valioliigan tulevassa kärkikamppailussa Manchester Cityä vastaan, vihjaa punapaitojen portugalilaisluotsi José Mourinho.

Ibrahimović, 36, oli sivussa viime lauantaina, kun United kaatoi Arsenalin maalein 3–1 Lontoossa. Häneltä jää lisäksi väliin tiistai-illan Mestarien liigan kotiottelu TsSKA Moskovaa vastaan.

Huhtikuussa polvensa ristisiteen loukannut ruotsalaispelaaja teki viime kuussa paluun kentälle.

– Zlatan ei ole loukkaantunut. Hän tarvitsee välillä todella kovaa työntekoa lihasalueelle, joka tukee polvea, jossa oli ongelmia, Mourinho sanoi maanantain pressitilaisuudessa.

– Kun kovan työnteon aika tulee, tulee myös väsymys. Voidakseen tehdä todella kovaa töitä tietyn jakson aikana, hän ei voi pelata niinä päivinä, joten päätimme toimia näin Watford-pelin jälkeen.

Mourinhon mukaan Ibrahimović käy nyt läpi sykliä, jossa hän on välillä kuntosalilla ja välillä harjoituskentällä-

– Kaikki muut pelaajat, jotka olivat poissa, ovat edelleen poissa. Voisin kuitenkin yllättää ja peluuttaa jotakin sellaista pelaajaa, joka ei ole käytettävissä.

Ibrahimović ei ole saanut paluunsa jälkeen tililleen täyttä 90-minuuttista. Hän on käynyt kentällä otteluissa Newcastlea, Baselia, Brightonia ja Watfordia vastaan.

Lähde: Goal