Bayern Münchenin urheilujohtaja Hasan Salihamidzic on myöntänyt, että seura on kiinnostus hankkimaan riveihinsä Schalken keskikenttäpelaaja Leon Goretzkan. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun joku Bayernin leiristä tunnustaa kiinnostuksen Goretzkaa kohtaan julkisesti.

22-vuotias Goretzka on pelannut Saksan maajoukkueessa 12 ottelua, ja häntä pidetään yhtenä siirtomarkkinoiden tämän hetken suurimmista vonkaleista. Goretzkan sopimus miehen nykyisen seuran Schalken kanssa päättyy tämän kauden jälkeen. Koska jatkosopimusta ei ole ainakaan toistaiseksi syntynyt, saa Goretzka neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa.

– Leon Goretzka on mahtava pelaaja, se on selvää. Hän on kuitenkin Schalken pelaaja, ja tietysti kunnioitamme sitä. Goretzka on silti Saksan maajoukkuepelaaja ja voimme sanoa, että olemme hänestä kiinnostuneita, Salihamidzic sanoi toimittajille Bayernin harjoitusleirillä Qatarin Dohassa.

Bayern Müncheniä pidetään selvänä ennakkosuosikkina Goretzkan uudeksi seuraksi. Miehen palveluksista kilvoittelevat tiettävästi myös ainakin Barcelona, Juventus ja Liverpool.

 

Lähde: FourFourTwo