© Kuva: Getty Images

José Mourinho avasi Man Unitedin siirtosuunnitelmia: ”Jos loistava tilaisuus aukeaa, siitä pitää taistella”

Jättitarjous Huuhkajien Kreikka-matsiin!

Jos Huuhkajat voittaa tai pelaa tasapelin Kreikkaa vastaan, saat 10€ panoksella 40€ voiton!

Manchester Unitedin manageri José Mourinho avasi seuran suunnitelmia siirtomarkkinoilla. United haluaa viimeistään ensi kesänä kolme vahvistusta.

Mourinhon mukaan vahvistuksia halutaan eri pelipaikoille.

– Sanotaan niin, että meillä on kolme kohdetta kesälle: puolustaja, keskikenttäpelaaja ja hyökkäävä pelaaja. Jos teet talvella yhden hankinnan noista kolmesta, silloin kesällä tehdään kaksi hankintaa. Jos teemme jotain nyt, emme tee sitä uudestaan kesällä, Mourinho kertoi Goalin mukaan.

Siirtomarkkinoiden kuuma nimi on tällä hetkellä Arsenalin hyökkääjä Alexis Sánchez. Ainakin Manchester City ja lehtitietojen mukaan myös United ovat kiinnostuneita Chilen maajoukkuehyökkääjästä.

Mourinho ei suoraan puhunut Sánchezista, mutta rivien väleistä saattoi jotain paljastua.

– Meidän suunnitelmissa ei ole hankkia uusia pelaajia tammikuussa. Rakennamme joukkuetta tältä pohjalta ja jaan saman filosofian Ed Woodwardin ja omistajien kanssa.

– Mutta jos fantastinen mahdollisuus on pöydällä, siitä täytyy taistella. Jos niin tapahtuu, niin sitten tapahtuu, Mourinho sanoi salamyhkäisenä.

Se tiedetään, että Sánchezin sopimus Arsenalin kanssa päättyy ensi kesänä. Hyökkääjän hinta ei tällä hetkellä ole kovin suuri sopimuksen päättymisen vuoksi, mutta Cityn ja Unitedin välillä saatetaan silti nähdä tarjouskilpa Sánchezista.

Jättitarjous Huuhkajien Kreikka-matsiin!

Jos Huuhkajat voittaa tai pelaa tasapelin Kreikkaa vastaan, saat 10€ panoksella 40€ voiton!