© Kuva: Juha Tamminen

Useat Veikkausliigan joukkueet tulessa lauantaina – näin kävi harjoitusotteluissa

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Lauantaina useat Veikkausliigan joukkueet pääsivät tositoimiin harjoitusotteluiden muodossa. Sarjakausi käynnistyy virallisesti jo vajaan viikon kuluttua, kun Suomen Cupin lohkovaihe käynnistyy.

HJK pelasi kansainvälisen harjoitusottelun lauantaina Telia 5G -Areenalla ruotsalaista Hammarbytä vastaan. HJK hävisi maalirikkaan ottelun 3-4, mutta toisella puoliajalla HJK antoi peliaikaa usealla Klubi 04:n pelaajalle. Siihen nähden tulos oli varsin kelvollinen. Lue lisää ottelusta tästä linkistä.

FC Lahti avasi kauden harjoitusottelulla reservijoukkue Pallokerho Keski-Uusimaata vastaan. Ottelu päättyi Lahden 4-3-voittoon. Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas antoi ottelussa peliaikaa nuorille pelaajille. Väkevästi Lahden paidassa esiintyi 19-vuotias Fareed Sadat, joka iski kaksi maalia.

Veikkausliigaan ensi kaudeksi noussut TPS pelasi harjoitusottelun tuttua vastustajaa Ykkösestä, Hakaa, vastaan. Kupittaan tekonurmella pelattu ottelu päättyi 2-2-tasapeliin. Haka ehti karata jo 2-0-johtoon, mutta Palloseura nousi tasoihin Mika Ääritalon ja Joakim Latosen osumilla. TPS:n avauskokoonpanossa nähtiin tuoreet vahvistukset Aleksi Ristola, Antto Tapaninen sekä Elias Ahde.

IFK Mariehamn voitti reservijoukkue FC Ålandin maalein 2-1. Tuore brasilialaishankinta Júlio César Fernandes teki debyytissään heti maalin. 22-vuotiaan Fernandesin sopimuksessa on menossa tällä hetkellä koeaika, joten näytöt tulivat varmasti tarpeeseen.

FC Inter koulutti Kaarinan Poikia harjoitusottelussa maalein 4-0. Kahdesti maalinteossa onnistui testipelaaja Lukas Brambilla. Lisäksi maalinteossa onnistuivat Tatu Varmanen sekä Joona Järvistö.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon