Cristiano Ronaldo teki jälleen huimaa historiaa – muut pelaajat kaukana perässä

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Real Madrid isännöi Paris Saint-Germainia Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Ensimmäisen osan ensimmäisellä puoliajalla Real Madridin Cristiano Ronaldo ehti jo tekemään historiaa.

Adrien Rabiot teki vieraille todella tärkeän vierasmaalin vieden PSG:n johtoon reilun puolen tunnin kohdalla. Ronaldo tasoitti ottelun pilkulta ja maali oli portugalilaistähdelle kymmenes tämän kauden Mestarien liigassa. Ronaldo kruunasi iltansa tekemällä vielä illan toisellaan ottelun voittomaalin.

Ronaldo on nyt tehnyt vähintään kymmenen maalia peräti seitsemällä peräkkäisellä Mestarien liigan kaudella. Samaan ei ole kukaan muu pystynyt aiemmin. Kukaan ei ole päässyt oikeastaan edes lähelle.

FC Barcelonan Lionel Messi on onnistunut kahdella peräkkäisellä kaudelle tekemään vähintään kymmenen maalia. Kukaan ei ole Ronaldon lisäksi pystynyt koskaan tekemään vähintään kymmentä maalia kolmella peräkkäisellä kaudella.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!