Chelsean laituri Eden Hazard on ollut Real Madridin tarkkailun kohteena jo pidemmän aikaa. Hazard kommentoi huhuja ja Real Madridin päävalmentajaa Zinédine Zidane espanjalaiselle Marca-lehdelle.

Siirtohuhuissa on väläytelty, että Real Madrid olisi hankkimassa Hazardin ensi kesänä. Hazard ei ole tehnyt uutta jatkosopimusta Chelsean kanssa ja hänen isänsä sanoi aiemmin, että syy siihen on Real Madrid. Thierry Hazard sanoi, että Eden haluaa tietää, olisiko siirto Realiin mahdollista ensi kesänä ja siksi hän olisi jättänyt sopimuksen toistaiseksi tekemättä.

Chelsea-laituri myöhemmin pahoitteli isänsä puheita ja vannoi uskollisuutta nykyistä työnantajaansa kohtaan. Oli miten oli, Zidane on Hazardille todella merkittävä henkilö.

– Muistan kymmenen vuotta sitten, kun hän puhui minusta ensimmäistä kertaa (kehuen), se oli uskomatonta. Hän oli minun idolini, kun olin nuori, olen nähnyt tuhansia videoita hänestä ja nyt hän on yhden maailman parhaimman seuran päävalmentaja. Mutta en halua pysähtyä, haluan tehdä kovasti töitä ja tehdä parhaani kentällä ja sitten kyllä, rakastan sitä, kun minua kehutaan, Hazard kertoi Marcalle.

Tämän jälkeen Hazardilta kysyttiinkin siirtohuhuista Real Madridiin.

– Jalkapallossa ei koskaan tietä, mitä tapahtuu. Olen onnellinen Chelseassa ja keskityn täysillä siihen, Hazard totesi.