RoPS pelaa tänään, perjantaina, AC Oulua vastaan Suomen Cupissa. RoPS:n kotiottelu pelataan kuitenkin Oulussa, koska Rovaniemellä eivät olosuhteet ole sillä tasolla, jotta virallinen ottelu voitaisiin pelata kotikaupungissa.

RoPS harjoittelee talvella pääsääntöisesti Ounashallissa, jossa kentän koko on selkeästi pienempi, mitä esimerkiksi kotistadionilla Rovaniemen keskuskentällä. Ensimmäisen kotiottelunsa RoPS pelasi Suomen Cupissa niin ikään vieraissa, kun joukkue matkusti Kemissä sijaitsevaan Junkohalliin pelaamaan PS Kemiä vastaan.

Nyt Rovaniemen Palloseuran virallisella Twitter-tilillä nostettiin esiin akuutti ongelma. Twiittiin lisättiin vielä havainnollistava kuva, jossa Lappi-Areenan jääkiekkokaukalo oli havainnollistettu niin, että siinä näkyi, kuinka pieni kaukalo olisi, jos se olisi suhteessa Ounashallin jalkapallokentän kokoinen verrattuna keskuskenttään.

– Jos Lappi-Areenan kaukalo olisikin suhteessa Ounashallin kokoinen… Pelattaisiinko ja treenattaisiinko tuossa? Mutta tämä on se kokoero (56%) mikä on Ounashallin ja Keskuskentän välillä. Ja syy, miksi nyt ajetaaan kohti Oulua täysimittaisen kentän perässä, RoPS:n Twitter-tilillä päiviteltiin.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

Jos Lappi-Areenan kaukalo olisikin suhteessa Ounashallin kokoinen... Pelattaisiinko ja treenattaisiinko tuossa? Mutta tämä on se kokoero (56%) mikä on Ounashallin ja Keskuskentän välillä. Ja syy, miksi nyt ajetaaan kohti Oulua täysimittaisen kentän perässä.