Rangersin hyökkääjä Alfredo Morelos oli kuuma nimi tammikuun siirtoikkunassa. Entinen HJK-hyökkääjä on kuitenkin viimeisten tietojen mukaan tekemässä jatkosopimuksen Rangersin kanssa.

Kiinalaisseura Beijing Renhe teki Morelosista tiettävästi kahdeksan miljoonan punnan tarjouksen tammikuussa. Rangers kuitenkin kieltäytyi siitä ja nyt Daily Starin mukaan kiinalaisseura on vetäytynyt Morelosin hakkimisesta.

Morelos oli lehden mukaan kiinnostunut nimenomaan palkankorotuksesta, minkä siirto Kiinaan olisi tuonut. Kolumbialaishyökkääjä on kuitenkin tyytyväinen Rangersissa ja seura haluaakin nyt aloittaa jatkosopimusneuvottelut tähtihyökkääjänsä kanssa.

Tiettävästi sopimusta aletaan sorvaamaan ensi viikolla ja mikäli ehdot täyttyvät, Morelos allekirjoittanee sopimuksen. Miehen nykyinen sopimus on voimassa kesään 2020 asti. Mitä luultavammin uuteen jatkosopimukseen lisätään ehkä vuosi tai kaksi lisää ja korotetaan hyökkääjän palkkaa.

Jatkosopimuksen ideana on se, että Morelos jatkaa vahvoja otteita Skotlannin Valioliigassa, jonka myötä unelma Englannin Valioliigassa pelaamisesta voisi täyttyä lähitulevaisuudessa.

HJK:n kannalta Morelosin tilannetta seurataan varmasti tarkkaan, sillä Daily Starin mukaan HJK saa peräti kymmenen prosenttia Morelosin seuraavasta siirrosta.