Päivän varma: Liverpoolin maalishow jatkuu – lyö rahoiksi maaleilla!

Liverpool-West Ham
Lauantaina 24.2 klo 17.00
Valioliiga

Valioliiga palaa normaaliin ohjelmaansa FA-cupin jälkeen. Liverpool saa vieraakseen West Hamin, ja maaleja on jälleen luvassa.

Liverpool on ollut alkuvuoden ilmiömäisessä vireessä. Isomaaliselle ottelulle löytyy upea kerroin Mr. Greenillä. Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille loistavaa sisäänheittotarjousta: kaksi 25€ vetoa ovat helposti lunastettavissa.

Ottelussa yli 3.5 maalia – kerroin 2.07! Nappaa kaksi 25€ arvoista ilmaisvetoa!

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Valioliigan toiseksi kovakuntoisin seura heti Manchester Cityn jälkeen ei näytä hyytymisen merkkejä. Kova vire jatkuu myös Euroopan kentillä, kun FC Porto kaatui upeasti vieraskentällä peräti 5-0! Mohamed Salah jahtaa maalipörssin kärkeä Harry Kanea vain maalin päässä, yhteensä egyptiläinen on osunyt tällä kaudella jo 22 kertaa Valioliigassa.

West Ham on myös piristynyt David Moyesin alaisuudessa ja pystynyt repimään hieman eroa putoamistaisteluun. Voittaminen on edelleen liian vaikeaa ja liian usein kolme pistettä muuttuu yhdeksi. Vieraista on tullut toistaiseksi ainoastaan kaksi voittoa, ja maaliero on miinuksella 11 osumaa, joten etenkin vieraskentällä joukkueella on parannettavaa.

Liverpool pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sivussa on ainoastaan Nathaniel Clyne.

West Hamilla poissaoloja on enemmän, kun siltä uupuvat hyökkääjä Andy Carroll, tärkeä Arthur Masuaku, Pedro Obiang sekä Fernandes Edimilson.

Arvio

Liverpool on ehdoton ennakkosuosikki voittamaan ottelun, eikä sen hyökkästehojen uupumiselle näy olevan perusteita. West Ham on myöskin piristynyt ja pystyy iskemään vastaan nopeastikin ja sitä kautta iskemään vähintään yhden maalin vierasottelussaan.

Liverpoolissa nähdään jälleen maalirikas show lauantain kierroksella. Kotijoukkue taistelee jopa sarjan toisesta sijasta yhdessä Chelsean ja Manchester Unitedin kanssa, joten motivaatipulaa ei ole näkyvissä. Isomaalinen ottelu luvassa!