Real Madridin ykkösmaalivahti Keylor Navas ei ole huolissaan siitä, että hänen seuransa on todennäköisesti ostamassa uuden maalivahdin.

Navas, 31, siirtyi Madridiin vuonna 2014 Levantesta, ja hän on ollut voittamassa useita mestaruuksia joukkueen kanssa. Costa Rican maajoukkueen ykköstorjuja on saanut kuitenkin kausien saatossa myös runsaasti kritiikkiä esityksistään.

Real Madrid on jatkuvasti ollut yhdistettynä Euroopan huippumaalivahteihin, kuten Manchester Unitedin David de Geaan ja AC Milanin Gianluigi Donnarummaan. Tammikuussa madridilaiset olivat espanjalaislehtien mukaan lähellä hankkia Athletic Bilbaon Kepa Arrizabalagan, mutta hän päätyikin kirjoittamaan pitkän jatkosopimuksen baskiseuran kanssa.

Navasin mukaan hän on kuitenkin jo tottunut jatkuviin huhuihin sekä ajatukseen siitä, että hän saa jossain vaiheessa uuden kilpailijan pelipaikalleen.

– Olen rauhallinen, koska jonain päivänä minun on lähdettävä. Kukaan ei tule pysymään täällä (Real Madridissa) ikuisesti, ja vain jumala tietää, milloin on aikani lähteä.

– Annan kaikkeni jokaisessa harjoituksessa ja ottelussa, joten voin elää sen asian kanssa. En tiedä, onko seuralla epäilyksiä minun suhteeni. Tiedän vain, että minulla on yhä sopimusta jäljellä ja että tulen pysymään rauhallisena.

– Jos Real Madrid hankkisi tulevaisuudessa maalivahdin ja antaisi hänen kilpailla kanssani, niin pitäisin siitä, eikä se pelottaisi minua.