Video: Näin KuPS kaatoi syksyllä Eurooppa-liigan lohkovaiheessa pelanneen vastustajansa

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan viime kauden hopeajoukkue Kuopion Palloseura pelasi tiistaina kymmenpäiväisen Turkin harjoitusleirinsä päätteeksi treeniottelun moldovalaista Sheriff Tiraspolia vastaan. Leiri voitiin päättää hymyssä suin, sillä KuPS kukisti eurokentiltä hyvin tutun Sheriffin maalein 1-0.

Kuopiolaisten voittomaali syntyi aivan ottelun lopussa. Maalivahti Otso Virtasen pitkä avaus päätyi Saku Savolaisen pään kautta Ilmari Niskaselle. 20-vuotias hyökkääjä ei ujostellut, vaan rynni puolustajien välistä maalipaikkaan. Sen Niskanen hyödynsi kylmänviileästi ja pääsi tuulettamaan antaumuksella voittomaalia.

Maalin voi katsoa KuPS:n twiitistä alta.

Sheriffin nujertaminen on hieno sulka KuPS:n hattuun. Sheriff Tiraspol pelasi vielä viime syksynä Eurooppa-liigan lohkovaiheessa, jossa se kaatoi kisassa edelleen mukana olevan Lokomotiv Moskovan ja pelasi FC Kööpenhaminan kanssa tasan.

Kaikkiaan Sheriff Tiraspol on nähty Eurooppa-liigan lohkovaiheessa historian saatossa neljällä eri kaudella.

KuPS pelasi aiemmin harjoitusleirinsä aikana ottelun myös valkovenäläistä Shakhtjor Soligorskia vastaan. Siinä savolaisille tuli takkiin maalein 0-2.