Veikkausliigan viime kauden hopeajoukkue Kuopion Palloseura pelasi tiistaina kymmenpäiväisen Turkin harjoitusleirinsä päätteeksi treeniottelun moldovalaista Sheriff Tiraspolia vastaan. Leiri voitiin päättää hymyssä suin, sillä KuPS kukisti eurokentiltä hyvin tutun Sheriffin maalein 1-0.

Kuopiolaisten voittomaali syntyi aivan ottelun lopussa. Maalivahti Otso Virtasen pitkä avaus päätyi Saku Savolaisen pään kautta Ilmari Niskaselle. 20-vuotias hyökkääjä ei ujostellut, vaan rynni puolustajien välistä maalipaikkaan. Sen Niskanen hyödynsi kylmänviileästi ja pääsi tuulettamaan antaumuksella voittomaalia.

Maalin voi katsoa KuPS:n twiitistä alta.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
Näin kaatui suurseura Sheriff! Ilmari Niskanen iski viime hetkillä ottelun voittomaalin ja tuuletus oli myös sen mukainen! #KuPS #matkapojat

Sheriffin nujertaminen on hieno sulka KuPS:n hattuun. Sheriff Tiraspol pelasi vielä viime syksynä Eurooppa-liigan lohkovaiheessa, jossa se kaatoi kisassa edelleen mukana olevan Lokomotiv Moskovan ja pelasi FC Kööpenhaminan kanssa tasan.

Kaikkiaan Sheriff Tiraspol on nähty Eurooppa-liigan lohkovaiheessa historian saatossa neljällä eri kaudella.

KuPS pelasi aiemmin harjoitusleirinsä aikana ottelun myös valkovenäläistä Shakhtjor Soligorskia vastaan. Siinä savolaisille tuli takkiin maalein 0-2.