Suomen Cupissa pelattiin lauantaina yhdeksän ottelua.

FC Inter nuiji Esport Arenalla Honka Akatemian lukemin 7-0. Lassi Viholainen vei turkulaiset johtoon jo kolmannella minuutilla ja Abdoulie Mansally kasvatti johdon ennen taukovihellystä kahteen osumaan.

Toista jaksoa ehti kulua kolme minuuttia, kun Timo Furuholm laittoi ottelun pakettiin 3-0-maalillaan. Seuraavana vuorossa oli 19-vuotiaan Albion Ademin näytös. Ademi iski vajaassa kymmenessä minuutissa peräti neljä osumaa.

Inter varmisti voitolla E-lohkon voiton.

Vuoden ensimmäinen Metroderby, eli Hongan ja Helsingin Jalkapalloklubin välinen kamppailu päättyi Telia 5G-Areenalla Hongan 2-1-voittoon.

Hongan Masar Ömer iski espoolaiset johtoon 33. minuutilla, mutta Moshtagh Yaghoubin maali 63. minuutilla toi Klubin tasoihin. Javier Hervás ampui lisäajan ensimmäisellä minuutilla pilkulta Hongalle ottelun ja D-lohkon voiton.

Jalkapallon Suomen Cup

@SuomenCup
Tässä lohkojen tulokset päätöskierroksen otteluiden jälkeen. ⚽🏆

Lohkojen voittajat etenevät siis suoraan puolivälieriin ja puolivälieräkarsintoihin pääsevät lohkojen kakkoset sekä paras lohkokolmonen.

Puolivälieräkarsinnat, puolivälierät ja välierät arvotaan maanantaina 12.3.