Manchester United selvitti tiensä lauantai-illan ottelussa FA Cupin välieriin kaatamalla kotikentällään Brightonin maalein 2-0. Man Unitedin manageri José Mourinho oli silti kaikkea muuta kuin tyytyväinen omiensa suoritukseen.

– Emme pelanneet niin kuin halusin meidän pelaavan. En nähnyt kaikkien reagoivan. Jotkut reagoivat ja koska jotkut heistä olivat henkisesti vahvoja ja laadukkaita pelaajia, voitimme ottelun. Koska on eri asia olla kentällä tai olla kentällä ja pelata, silloin on vaikea pelata hyvin. Joten ei, en ole tyytyväinen meidän esitykseemme ollenkaan, Mourinho jyrähti ottelun jälkeen TalkSportin mukaan.

Vahvasti tällä kaudella Unitedin keskikentällä pelannut 21-vuotias Scott McTominay sai kuulla kunniansa Mourinholta.

– Hän pelasi surkeimman pelinsä edustusjoukkueessa. Hän teki paljon virheitä ja epäonnistui jatkuvasti syötöissä, mutta hän on suuri persoona. Kritisoimisen sijasta keskityn positiivisiin asioihin, Mourinho sanoi.

Mourinho oli kokonaisuudessaan pettynyt.

– Hyökkääjät piiloutuivat puolustajien taakse, eivätkä halunneet palloa. Puolustajat antoivat kohtisuoria syöttöjä ja 10,12 syöttöä laidalta toiselle. Se on turhauttavaa.

– Valmentajana suurin turhautumisen aihe ei ole tulos, koska ajoittain sellaista tapahtuu. Suurin turhautumisen aihe minulle on se, että kun työskentelen kentällä, näen ristiriitoja ottelussa (verrattuna harjoitteluun), Mourinho totesi.