Paris Saint-Germainin epätoivoinen euromenestyksen etsintä ei tuota vieläkään tulosta. PSG on nähty Mestarien liigan välierissä viimeksi kaudella 1994-1995. Kaksi tappiota Real Madridille tiesi sitä, että matka katkesi jälleen kerran jo varhaisilla pudotuspelikierroksilla (uutinen).

Jälleen uusi epäonnistuminen on aiheuttanut paljon spekulaatiota PSG-valmentaja Unai Emeryn asemasta. Emeryn tilannetta tuskin edesauttaa se, että joukkueen saksalaispelaaja Julian Draxler moitti valmentajan taktisia valintoja julkisesti varsin rajuin sanankääntein.

– Me saimme aikaan aivan liian vähän. On vaikeaa hyväksyä sitä, että putosimme niin alistuneina, sillä meillä oli kovat tavoitteet, Saksan maajoukkuemies nurisi pelin jälkeen ZDF:n TV-haastattelussa.

– Koko kaupunki oli kuuma, ja me olimme kuumia. Ja sitten pelasimme ottelun, jossa ei ollut lainkaan ytyä eikä räjähtävyyttä. Ei siten voi Real Madridia pudottaa.

Draxlerin mielestä PSG lähti alun perinkin otteluun väärällä taktiikalla. Olihan sillä takaa-ajettavanaan avausosan 1-3 -tappio.

– Siirtelimme palloa sinne tänne. Voitimme varmaan pallonhallinnan (toim. huom. pelin päättyessä hallintaprosentit olivat 50-50), mutta ei sillä saavuta mitään. Real Madridia pitää painostaa, jos on 1-3 -takaa-ajoasemassa. Ei se riitä, että liikuttaa vähän palloa ja toivoo, että saisimme maalin, Draxler jyrähtää.

– Minusta meidän olisi pitänyt panna vastustaja alusta lähtien koville. Emme tehneet niin ja siksi putosimme ansaitusti. Lopulta Real voitti niin suvereenisti, etteivät he olleet edes hermostuneita.

Draxler itse tuli kentälle PSG:n viimeisenä vaihtona 76. peliminuutilla, ja valmiiksi tuohtuneena. Vaihto kun pitkittyi Edinson Cavanin 71. minuutilla tekemän tasoitusmaalin jälkeen, vaikka saksalainen oli jo kertaalleen valmis tulemaan sisään.

– En oikein ymmärtänyt sitä. Ei 1-1 riittänyt meille alkuunkaan. Siksi ajattelin, että meidän pitäisi painaa kaasua ja hyökätä, mutta en oikein tiedä, mistä oli kyse. Olin joka tapauksessa yllättynyt, ja kuten näkyy, myös vähän vihainen.

– Putosimme jälleen ennen puolivälieriä. Se antaa meille ajattelemisen aihetta. Olen silti vakuuttunut siitä, että joukkueessa on paljon potentiaalia. Näissä peleissä kuitenkin huomaa, että jotain yhä puuttuu.

Lähde: Kicker