Brasilialaisseura Flamengon 17-vuotias Vinicius Júnior on yksi jalkapallomaailman lupaavimmista nuorukaisista. Real Madrid on maksanut hänestä lähteestä riippuen 40-50 miljoonaa euroa ja siirto Santiago Bernabéulle on todennäköisesti edessä ensi kesänä.

Vaikka Vinicius on edustanut Brasiliaa toistaiseksi vain U15 ja U17 maajoukkueissa, tehden 18 osumaa 21 otteluun, on hänen nimi noussut esiin spekulaatioissa Brasilian MM-kisamiehistöstä.

Vinicius kertoi hiljattain Globo Esportelle, että maailmanmestaruudenkin urallaan voittanut Ronaldinho vihjasi hänelle mahdollisesta kutsusta kisoihin.

– Tapasimme [Ronaldinhon kanssa] jonkin aikaa sitten ja hän kertoi minulle, että Brasilia ottaa aina yhden nuoremman pelaajan [MM-kisoihin], jotta hän pääsisi joukkueeseen sisään. Hän kehotti minua olemaan valmiina.

Brasilian kovatasoiseen maajoukkueeseen on vaikeaa murtautua varsinkin näin nuorella iällä, mutta siihen on pystynyt muun muassa legendaarinen hyökkääjä Ronaldo, joka oli mukana 1994 MM-kisoissa 17-vuotiaana.