Serie A:n kovin mahdollinen mittari vastassa – pääseekö suomalaistoppari koirankopista?

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Teemu Pukin maalilla jopa 223 euroa!

Serie A:n nousijajoukkue SPAL kohtaa lauantai-iltana kotonaan sarjakärki Juventuksen. SPAL:n suomalaistoppari Sauli Väisänen on joutunut viime aikoina katsomaan otteluita vaihtopenkiltä tai katsomosta.

Väisänen aloitti vahvasti uudessa seurassaan kauden alussa. Peliaikaa tuli mukavasti ja mies esiintyi varsin pirteästi nousijajoukkueen puolustuslinjassa. Väisäsen tilanne kuitenkin muuttui radikaalisti syksyn edetessä. Väisänen ei ole päässyt pelaamaan vuoden 2018 puolella ollenkaan.

Edelliset minuutit tulivat viime marraskuussa Italian cupissa, kun SPAL hävisi Cittadellalle. SPAL:n tilanne ei ole kadehdittava, sillä se on sarjassa sijalla 18 eli ensimmäisellä putoajan paikalla. Tilanne ei ole kuitenkaan lohduton, sillä SPAL on samoissa pisteissä edellä olevien Sassuolon sekä Crotonen kanssa, eikä eroa 15. sijalla olevaan Chievoon ole kuin piste.

Chievossa pelaa Perparim Hetemaj, joten Serie A:n häntäpäässä sarjapaikasta pelaavat suomalaisten edustamat joukkueet.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Nappaa riskitön veto ja tienaa Teemu Pukin maalilla jopa 223 euroa!