Cristiano Ronaldo oli tiistai-illan suvereeni tähti Mestarien liigan puolivälierissä. Real Madrid nappasi tiukan otteen välieräpaikasta kaatamalla Juventuksen maalein 3-0 vieraskentällä.

Ronaldo teki kaksi maalia ja syötti yhden. Illan kruunasi 2-0-osuma, jonka Ronaldo teki upealla saksipotkulla. Juventuksen puolustus oli sulaa paperia Ronaldon käsittelyssä.

Lue lisää Ronaldon saksipotkumaalista tästä.

Ronaldo on tehnyt tällä kaudella jokaisessa Mestarien liigan ottelussa vähintään yhden osuman. Kun lukemaan lasketaan vielä viime kauden Mestarien liigan finaali, on Ronaldo tehnyt peräti kymmenessä peräkkäisessä Mestarien liigan ottelussa maalin.

Edellisen kerran Ronaldo jäi ilman maalia Mestarien liigassa viime kauden toisessa välierässä Atlético Madridia vastaan. Atlético venyi kotona 2-1-voittoon toisessa osassa, mutta avausosassa Ronaldo iski hattutempun ja sen myötä Real marssi finaaliin Juventusta vastaan.

[readmore from=Ronaldo-Cristiano]

Tällä kaudella Ronaldo on tehnyt Mestarien liigassa peräti 14 maalia. Yhteensä osumia on tullut Mestarien liigassa 119. Ronaldolla on myös hallussaan yhden Mestarien liiga -kauden aikana tehtyjen osumien ennätys, kun hän iski kaudella 2013-14 peräti 17 täysosumaa. Tuo lukema voi tänä vuonna olla taas uhattuna.

Ronaldolla on myös eniten (neljä) Mestarien liigan finaalivoittoja tilillään. Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
Most goals: 119 ✔️
Only player to score in 10 straight games ✔️
Most final wins: 🏆🏆🏆🏆✔️
Most goals in a season: 17 (2013/14) ✔️

Cristiano Ronaldo = #UCL legend 👍