Seinäjoen Jalkapallokerhon Mehmet Hetemaj odottaa illan peliä innolla. SJK isännöi tänään keskiviikkona hänen kasvattajaseuraansa Helsingin Jalkapalloklubia OmaSP Stadionilla klo 18:30.

HJK:n ja SJK:n kamppailut ovat lyhyessä ajassa nousseet Veikkausliigan odotetuimpien huippupelien joukkoon. Seinäjokisia on povattu tänäkin vuonna yhdeksi Klubin haastajaksi mestaruustaistoon.

– Valmistautuminen tällaiseen peliin on joka jätkällä vähän helpompaa. Jokainen on latautunut eri tavalla kuin muihin otteluihin ja odottaa tätä peliä vähän enemmän kuin muita pelejä, kertoo Hetemaj Veikkausliigan sivuilla.

– Toivotaan vain, ettei valmistautuminen ja latautuminen mene yli ja energiat on ohi ennen kuin peli lähtee edes käyntiin. Peliä kun peliä jos ajattelee liikaa, niin se menee yliajattelemiseksi ja energiaa häviää jo ennen peliä, Hetemaj tietää.

HJK on aloittanut Veikkausliigan kauden kahdella voitolla. SJK taipui avausottelussa 0-1-kotitappioon PS Kemille, mutta nappasi seuraavalla kierroksella kolme pistettä Turun Palloseuran kustannuksella.

Kummatkin joukkueet olivat tulessa viime viikonloppuna, eikä seuravaa peliäkään tarvitse odottaa kuin lauantaihin asti. Hetemaj näkee otteluruuhkassa hyviä ja huonoja puolia.

– Onneksi edellisestä pelistä on niin vähän aikaa, että ei tässä ole ehtinyt yliajatella. Ottelutahti on tiukka, joten eihän tähän näin suureen otteluun ole päästy tekemään ideaalivalmistautumista, mutta sille ei voi mitään.

HJK:n saapuminen Seinäjoelle näkyy niin kopissa kuin kaupungilla.

– Pienissä asioilla se näkyy kopissa ja kaupungilla. Kaikki odottaa tätä ottelua enemmän.